Steigerhout

Interieurwerken

Overkappingen

Zoeken

 

Bekijk ons ook eens op:

www.facebook.com/woodiestyle

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties?

Klik dan hier voor het contact formulier!

Interieurwerken.

Maatkasten
Woodiestyle maakt kasten op maat in zeer uiteenlopende stijlen, passend in de sfeer van uw huis. Van design tot landelijk. Van inloopkasten tot zolderbergkasten, van een complete bibliotheekkamer tot een modern kastje voor uw toiletruimte, als ook stereomeubels en schuifwanden voor het netjes wegwerken van uw apparatuur. Door het maatwerk kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte, zelfs onder schuine wanden.

Keukens
In de keukenwereld is een breed scala mogelijk van modern tot klassiek en van design tot iets geheel vernieuwends. Woodie style maakt gebruik van alle gewenste materialen, van massief tot plaatmateriaal, van graniet tot glas. Uw ideeën en ons deskundig advies worden samengesmolten tot een unieke, exclusieve maatkeuken. U bent dan ook nooit gebonden aan standaard-uitvoeringen en maten. In principe is alles mogelijk en kunnen we voldoen aan al uw wensen en verwachtingen.

Badkamers
In veel badkamers is de ruimte vaak beperkt. Door gebruik te maken van de juiste, hoogwaardige materialen en toepassingen kunnen wij uw badkamerinterieur op zo’n doeltreffende manier ontwerpen dat de ruimte optimaal benut wordt. Door middel van overzichtelijke laden en/of kastruimte maken wij met duurzame, degelijke materialen een bijzondere en praktische badkamerinrichting op maat voor u.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.